Boekingen die online worden betaald, hetzij geheel of gedeeltelijk, moeten worden geannuleerd via Rentcars, nooit via Paypal of het verhuurbedrijf.


Als je de reservering via PayPal annuleert, zal PayPal moeten controleren of een transactie van u aan Rentcars is voltooid en of de betaalde dienst is ontvangen, maar aangezien de reservering nog steeds actief is, zal PayPal begrijpen dat de dienst in feite is ontvangen en zullen zij het bedrag niet terugbetalen.


Wanneer je de boeking direct via Rentcars annuleert, informeren wij PayPal over de annulering en wordt het betaalde bedrag zonder problemen teruggestort op uw rekening.


Ontdek hoe u uw reservering kunt annuleren.


Als je de reservering annuleert voor de afhaaldatum, wordt 5% van het totale betaalde bedrag in rekening gebracht om de gemaakte administratiekosten te dekken. Annuleer je de reservering na de afgesproken afhaaldatum, dan wordt er echter een bedrag in rekening gebracht dat gelijk is aan het dagtarief van één dag.


Sommige verhuurbedrijven kunnen een percentage van het reserveringsbedrag als annuleringskosten in rekening brengen als de annulering binnen 24 uur voor de ophaaldatum van het voertuig plaatsvindt. Om deze kosten te vermijden, dien je de annulering minstens 48 uur van tevoren aan te vragen. Houd er rekening mee dat dit een voorwaarde is van het verhuurbedrijf die geen verband houdt met het annuleringsbeleid van Rentcars zoals hierboven beschreven. 


Let op: de annuleringskosten van het verhuurbedrijf worden toegevoegd aan het annuleringsbeleid van Rentcars.