Het huren van een auto onder de 25 jaar is mogelijk, maar de meeste autoverhuurbedrijven zullen voor jonge bestuurders een extra bedrag in rekening brengen. Bestuurders jonger dan 25 jaar maken statistisch gezien meer kans om betrokken te raken bij een ongeluk. Sommige autoverhuurbedrijven zetten de minimumleeftijd voor autohuur zelfs op 21 jaar, maar de toeslagen voor jonge bestuurders zijn bij deze bedrijven vaak nog veel hoger. kunnen zelfs de minimumleeftijd voor het huren van een auto als 21 jaar beschouwen, maar de toeslagen voor jongere chauffeurs zijn dan meestal nog hoger.


Bovendien zijn vaak alleen de kleinere auto's beschikbaar voor jongere chauffeurs. Deze vallen onder de categorieën Economy of Compact. De meeste autoverhuurbedrijven geven zullen niet toestaan dat deze groep bestuurders voertuigen uit de categorieën SUV, busjes of luxe huurt.


Ben je jonger dan 25 jaar en geïnteresseerd in het huren van een auto, of twijfelt over mogelijke voorwaarden, zijn we te bereiken via ons Boekingscentrum. Wij geven je graag alle benodigde informatie over tarieven en voorwaarden voor de huurspecificaties.