De Shuttle/Transfer- en Meet & Greet-services worden aangeboden door autoverhuurbedrijven met servicepunten op luchthavens. Ze zijn ontworpen om de verplaatsing van de luchthaven naar de ophaling van het gehuurde voertuig te vergemakkelijken, waar het proces van het openen van het huurcontract zal plaatsvinden.


Wat is het verschil tussen Shuttle en Meet & Greet?


  • Shuttle (of Transfer): Deze service omvat het vervoer van de luchthaven naar de ophaallocatie van het voertuig en wordt doorgaans uitgevoerd door busjes die zijn gemarkeerd met het logo van het verhuurbedrijf;

  • Meet & Greet: In dit geval staat een vertegenwoordiger van het verhuurbedrijf op u te wachten op de luchthaven, met een bord met uw naam, om een persoonlijke en handige ontvangst te garanderen.


Hoe kan ik controleren of mijn reservering een van deze services omvat?


Om te controleren of uw reservering een van deze services omvat, hoeft u alleen maar het zoekscherm te raadplegen voordat u het voertuig selecteert. Als dat het geval is, wordt het gedetailleerd samen met de andere kenmerken van de reservering.


De relevante informatie wordt vermeld als "Ophaallocatie: Shuttle/Transfer-service" of "Ophaallocatie: Meet & Greet-service".


Waar kan ik informatie vinden over deze services na bevestiging van de reservering?


U kunt ook gedetailleerde informatie over de Shuttle/Transfer- en Meet & Greet-services vinden in de voucher van uw reservering, onder de sectie "Ophaalinstructies".


Belangrijke tip:


Wij raden aan om, indien mogelijk, het vluchtnummer en een geldig telefoonnummer aan het verhuurbedrijf te verstrekken. Dit maakt contact mogelijk in onvoorziene situaties of bij vertragingen, en zorgt voor een soepel en efficiënt ophaalproces.