Niet verschijnen op de dag van de reservering wordt aangeduid als een No-show, en kan leiden tot het inhouden van het bedrag van één dag van het totaalbedrag van de reservering, of zelfs het volledige bedrag van de huur. 


De regels variëren afhankelijk van het beleid van elke partner verhuurmaatschappij, dus zorg ervoor dat je hierover geïnformeerd bent voordat je de auto ophaalt.


Wat wordt beschouwd als een No-show?

Als de houder van de reservering niet binnen het vastgestelde tijdstip voor de verhuur verschijnt, kan de verhuurmaatschappij verzoeken om de reservering te annuleren. Let op de gevallen die onder het No-show beleid vallen:


  • Afwezigheid van de houder van de reservering voor het ophalen van het voertuig binnen de toegestane tijd van 29 minuten of 1 uur (voor reserveringen in Brazilië) met inachtneming van de openingstijden van de winkels;

  • Niet-gebruik van de service om andere redenen.




Hoe kun je de no-show kosten vermijden?

Als je plannen veranderen en je van tevoren weet dat je niet kunt verschijnen op de dag van ophalen, ga dan naar Mijn Reserveringen en maak wijzigingen of vraag de annulering van de reservering aan.


Belangrijk:

Let ook op de vereisten voor het huren van een auto. Als de houder bij het verhuurloket aankomt en het blijkt dat niet wordt voldaan aan de vereisten die nodig zijn om het contract te openen, kan de reservering worden geannuleerd. Vergeet niet de Algemene Voorwaarden van Rentcars te raadplegen.